چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
---|---|---|---|---|---|
Q1 | 1397.5 | 4 | اسانس | ||
Q1 | 1396.0 | 5 | آنزیمهای کبدی | ||
Q1 | 1396.0 | 4 | اشریشیاکلی | ||
Q1 | 1396.0 | 5 | ریخت شناسی | ||
Q1 | 1396.0 | 6 | نمونه گیری گیبس | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | توالی یابی | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | فراسنجههای ژنتیکی | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | قابلیت هضم ایلئومی | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | منی | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | ویژگیهای لاشه | ||
Q1 | 1395.6 | 5 | فعالیت آنزیمی | ||
Q1 | 1395.56 | 9 | مصرف خوراک | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | بافت شناسی | ||
Q1 | 1395.29 | 7 | جوجهی گوشتی | ||
Q1 | 1395.29 | 7 | مالون دی آلدئید | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | بازده لاشه | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | جوجة گوشتی | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | درشت نی | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | سیر | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | گاو شیری هلشتاین | ||
Q1 | 1395.2 | 5 | پروتئین میکروبی | ||
Q1 | 1395.17 | 6 | فراسنجههای تخمیر | ||
Q1 | 1395.17 | 6 | متان | ||
Q1 | 1395.12 | 8 | تخمیر | ||
Q1 | 1395.12 | 8 | خروس | ||
Q1 | 1395.11 | 9 | بلدرچین | ||
Q1 | 1395.1 | 10 | بیان ژن | ||
Q1 | 1395.0 | 10 | آنتی اکسیدان | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | ارتفاع پرز | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | رزماری | ||
Q1 | 1395.0 | 8 | رقیق کننده | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | سلنیوم | ||
Q1 | 1395.0 | 5 | کاه گندم | ||
Q1 | 1394.95 | 20 | اسپرم | ||
Q1 | 1394.88 | 16 | پاسخ ایمنی | ||
Q1 | 1394.83 | 6 | انجماد | ||
Q1 | 1394.83 | 18 | ایمنی | ||
Q1 | 1394.8 | 5 | آبستنی | ||
Q1 | 1394.8 | 5 | مرغ | ||
Q1 | 1394.75 | 8 | بره پرواری | ||
Q1 | 1394.75 | 8 | زرده تخم مرغ | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | سین بیوتیک | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | وضعیت آنتی اکسیدانی | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | اسیدهای چرب فرار | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | بز مرخز | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | تخمیر شکمبه | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | ریخت شناسی روده | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | نشانگر | ||
Q1 | 1394.56 | 9 | جمعیت میکروبی | ||
Q1 | 1394.5 | 6 | انرژی قابل سوخت و ساز | ||
Q1 | 1394.5 | 8 | ضریب تبدیل غذایی | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | عملکرد تولید | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | کلسیم | ||
Q1 | 1394.4 | 5 | برههای پرواری | ||
Q1 | 1394.33 | 12 | باروری | ||
Q1 | 1394.33 | 6 | سبوس گندم | ||
Q1 | 1394.33 | 6 | گلوتاتیون پراکسیداز | ||
Q1 | 1394.29 | 7 | نیتروژن آمونیاکی | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | آویشن | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | بتائین | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | بهره وری | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | سیلاژ | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | همبستگی | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | پلت | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | تفاله دانه انار | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | ورم پستان | ||
Q1 | 1394.2 | 15 | وزن بدن | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | پودر سیر | ||
Q1 | 1394.1 | 10 | عملکرد تولیدی | ||
Q1 | 1394.08 | 12 | کیفیت گوشت | ||
Q1 | 1394.0 | 7 | آرژنین | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | مرزه | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | مرغ گوشتی | ||
Q1 | 1394.0 | 6 | پارامتر ژنتیکی | ||
Q1 | 1393.89 | 18 | تنش گرمایی | ||
Q1 | 1393.86 | 7 | صفات لاشه | ||
Q1 | 1393.86 | 7 | میش | ||
Q1 | 1393.83 | 6 | یونجه | ||
Q1 | 1393.82 | 22 | سیستم ایمنی | ||
Q1 | 1393.8 | 5 | ال-کارنیتین | ||
Q1 | 1393.79 | 42 | بلدرچین ژاپنی | ||
Q1 | 1393.76 | 17 | تانن | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | اسیدهای چرب | ||
Q2 | 1393.75 | 12 | افزایش وزن | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | تستوسترون | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | خرفه | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | محصول فرعی پسته | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | همخونی | ||
Q2 | 1393.75 | 28 | وراثت پذیری | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | کیفیت اسپرم | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | گوساله | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | گوسفند مغانی | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | گوسفند کردی | ||
Q2 | 1393.71 | 14 | متابولیتهای خونی | ||
Q2 | 1393.71 | 14 | گوارش پذیری | ||
Q2 | 1393.65 | 43 | گاو شیری | ||
Q2 | 1393.62 | 21 | عملکرد رشد | ||
Q2 | 1393.6 | 5 | تجزیه پذیری شکمبهای | ||
Q2 | 1393.6 | 10 | فراسنجههای خون | ||
Q2 | 1393.57 | 7 | مولتی آنزیم | ||
Q2 | 1393.52 | 25 | پروبیوتیک | ||
Q2 | 1393.5 | 4 | خوراک مصرفی | ||
Q2 | 1393.5 | 8 | زنده مانی | ||
Q2 | 1393.5 | 4 | مرغهای تخمگذار | ||
Q2 | 1393.5 | 6 | هتروزیگوسیتی | ||
Q2 | 1393.5 | 6 | هورمونهای تیروئیدی | ||
Q2 | 1393.49 | 47 | فراسنجههای خونی | ||
Q2 | 1393.44 | 16 | انرژی قابل متابولیسم | ||
Q2 | 1393.42 | 12 | ویتامین E | ||
Q2 | 1393.4 | 5 | زنبورعسل | ||
Q2 | 1393.4 | 5 | نرخ آبستنی | ||
Q2 | 1393.38 | 8 | کلسترول | ||
Q2 | 1393.36 | 55 | قابلیت هضم | ||
Q2 | 1393.33 | 6 | موننسین | ||
Q2 | 1393.33 | 9 | گاو | ||
Q2 | 1393.29 | 14 | بز | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | ریزماهواره | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | سن | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | فراسنجههای شکمبه | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | میکروفلور | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | هورمون رشد | ||
Q2 | 1393.25 | 8 | پری بیوتیک | ||
Q2 | 1393.24 | 17 | آنتی بیوتیک | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | QTL | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | آفلاتوکسین | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | اسانس آویشن | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | تیتر آنتی بادی | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | صفات کیفی تخم مرغ | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | مدل دام | ||
Q2 | 1393.17 | 6 | روند فنوتیپی | ||
Q2 | 1393.17 | 6 | شیر | ||
Q2 | 1393.13 | 38 | تولید گاز | ||
Q2 | 1393.12 | 8 | روی | ||
Q2 | 1393.1 | 10 | صفات رشد | ||
Q2 | 1393.08 | 36 | گوسفند | ||
Q2 | 1393.0 | 18 | آسیت | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | اسید چرب | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | تغذیه | ||
Q2 | 1393.0 | 9 | جوجه درآوری | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | سیدر | ||
Q2 | 1393.0 | 6 | پاسخهای ایمنی | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | پروتوزوآ | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | کنجاله کانولا | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | گاوشیری | ||
Q2 | 1393.0 | 7 | گاوهای شیری | ||
Q2 | 1393.0 | 7 | گلوکز | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | گوساله پرواری | ||
Q2 | 1392.98 | 185 | جوجه گوشتی | ||
Q2 | 1392.94 | 16 | تنوع ژنتیکی | ||
Q2 | 1392.88 | 8 | مرغهای تخم گذار | ||
Q2 | 1392.87 | 237 | عملکرد | ||
Q2 | 1392.83 | 23 | پروتئین | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | بره | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | ترئونین | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | تلقیح مصنوعی | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | تولید مثل | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | چندشکلی تک نوکلئوتیدی | ||
Q2 | 1392.78 | 9 | مرغ بومی | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | آزمون تولید گاز | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | اسیدهای آمینه | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | برون تنی | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | شبکه عصبی مصنوعی | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | منحنی رشد | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | نعناع | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | پودر ماهی | ||
Q2 | 1392.73 | 15 | روغن ماهی | ||
Q2 | 1392.73 | 11 | گاومیش | ||
Q2 | 1392.72 | 18 | پروتئین خام | ||
Q2 | 1392.71 | 7 | مرغان بومی | ||
Q2 | 1392.71 | 7 | گاو شیرده | ||
Q2 | 1392.7 | 94 | جوجههای گوشتی | ||
Q2 | 1392.67 | 6 | نشاسته | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | تفاله انگور | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | تولیدمثل | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | صفات تولید شیر | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | محدودیت غذایی | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | مرغان تخم گذار | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | نشانگر ریزماهواره | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | گیاهان دارویی | ||
Q2 | 1392.56 | 9 | هلشتاین | ||
Q2 | 1392.55 | 11 | مورفولوژی روده | ||
Q2 | 1392.52 | 29 | تجزیه پذیری | ||
Q2 | 1392.5 | 8 | ارزش غذایی | ||
Q2 | 1392.5 | 6 | اندازه ذرات | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | بره بلوچی | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | دوره خشکی | ||
Q2 | 1392.5 | 6 | مرغ تخمگذار | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | وزن تخم مرغ | ||
Q2 | 1392.46 | 13 | کنجاله سویا | ||
Q2 | 1392.43 | 7 | روغن سویا | ||
Q2 | 1392.38 | 8 | گوسفند افشاری | ||
Q2 | 1392.36 | 14 | ترکیب شیمیایی | ||
Q2 | 1392.35 | 17 | رشد | ||
Q2 | 1392.33 | 6 | اسید آمینه | ||
Q2 | 1392.29 | 17 | چندشکلی | ||
Q2 | 1392.26 | 27 | خصوصیات لاشه | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | ارزش اصلاحی | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | اولتراسونوگرافی | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | سلنیوم آلی | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | صفات اقتصادی | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | پرتو گاما | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | گوسفند لری بختیاری | ||
Q2 | 1392.2 | 5 | عملکرد تولیدمثلی | ||
Q2 | 1392.17 | 6 | صفات تولید مثلی | ||
Q2 | 1392.17 | 6 | فولیکول | ||
Q2 | 1392.12 | 16 | کیفیت تخم مرغ | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | آمیختهگری | ||
Q2 | 1392.0 | 5 | توابع ریاضی | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | مواد معدنی | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | مکمل ویتامینی | ||
Q2 | 1392.0 | 5 | واحد هاو | ||
Q2 | 1391.94 | 18 | گندم | ||
Q2 | 1391.92 | 40 | گاو هلشتاین | ||
Q2 | 1391.88 | 8 | همبستگی ژنتیکی | ||
Q2 | 1391.88 | 8 | چربی | ||
Q2 | 1391.86 | 7 | ترکیبات شیمیایی | ||
Q2 | 1391.86 | 7 | تولید تخم مرغ | ||
Q2 | 1391.8 | 5 | اهداف اصلاحی | ||
Q2 | 1391.8 | 10 | متیونین | ||
Q2 | 1391.79 | 28 | تولید شیر | ||
Q2 | 1391.75 | 4 | اکسید روی | ||
Q2 | 1391.75 | 4 | سنتز پروتئین میکروبی | ||
Q2 | 1391.75 | 4 | گوسفند زل | ||
Q2 | 1391.71 | 24 | پارامترهای ژنتیکی | ||
Q2 | 1391.71 | 7 | گوسفند قزل | ||
Q2 | 1391.67 | 6 | انرژی | ||
Q2 | 1391.64 | 11 | ذرت | ||
Q2 | 1391.62 | 16 | لاشه | ||
Q2 | 1391.6 | 20 | آنزیم | ||
Q2 | 1391.6 | 5 | روزهای باز | ||
Q2 | 1391.6 | 5 | رگرسیون تصادفی | ||
Q2 | 1391.6 | 5 | منحنی شیردهی | ||
Q2 | 1391.6 | 5 | کنجاله پنبه دانه | ||
Q2 | 1391.55 | 20 | مرغ تخم گذار | ||
Q2 | 1391.5 | 6 | CNCPS | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | ارزیابی ژنتیکی | ||
Q2 | 1391.5 | 6 | دانه جو | ||
Q2 | 1391.5 | 6 | دانه ذرت | ||
Q2 | 1391.5 | 6 | زنبور عسل | ||
Q2 | 1391.5 | 8 | لیزین | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | پودر ضایعات کشتارگاهی طیور | ||
Q2 | 1391.5 | 8 | کیسههای نایلونی | ||
Q2 | 1391.38 | 8 | مدل حیوانی | ||
Q2 | 1391.33 | 9 | PCR-RFLP | ||
Q2 | 1391.33 | 6 | عملکرد پروار | ||
Q2 | 1391.33 | 9 | چند شکلی | ||
Q2 | 1391.31 | 16 | روند ژنتیکی | ||
Q2 | 1391.3 | 10 | گوسفند بلوچی | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | روند ژنتیکی و فنوتیپی | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | عمل آوری | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | پروتئین قابل متابولیسم | ||
Q2 | 1391.17 | 6 | PCR-SSCP | ||
Q2 | 1391.17 | 6 | دوره انتقال | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | ایران | ||
Q2 | 1391.0 | 8 | تریتیکاله | ||
Q2 | 1391.0 | 17 | جو | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | فعالیت جویدن | ||
Q2 | 1391.0 | 9 | فیتاز | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | هلشتاین ایران | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | کیفیت لاشه | ||
Q2 | 1390.92 | 12 | صفات تولیدی | ||
Q2 | 1390.9 | 10 | اوره | ||
Q2 | 1390.83 | 6 | ترکیبات شیر | ||
Q2 | 1390.83 | 6 | پلی اتیلن گلیکول | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | جنس | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | عملکرد شیردهی | ||
Q2 | 1390.73 | 15 | متابولیتهای خون | ||
Q2 | 1390.6 | 5 | گوساله نر هلشتاین | ||
Q2 | 1390.6 | 5 | یونجه خشک | ||
Q2 | 1390.5 | 4 | انرژی متابولیسمی | ||
Q2 | 1390.5 | 4 | صفات تخم مرغ | ||
Q2 | 1390.29 | 7 | تولید و ترکیب شیر | ||
Q2 | 1390.25 | 4 | فرآوری | ||
Q2 | 1390.22 | 9 | گاوهای هلشتاین | ||
Q3 | 1390.0 | 4 | عوامل محیطی | ||
Q3 | 1390.0 | 4 | ویتامین C | ||
Q3 | 1389.75 | 4 | ترکیب شیر | ||
Q3 | 1389.75 | 4 | ترکیب لاشه | ||
Q3 | 1389.5 | 4 | هتروزایگوسیتی | ||
Q3 | 1389.25 | 4 | الیاف موثر فیزیکی | ||
Q3 | 1389.22 | 9 | کنجاله کلزا | ||
Q3 | 1388.8 | 5 | کرم ابریشم | ||
Q3 | 1388.8 | 5 | گاوهای شیرده |