| چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع | 
|---|---|---|---|---|---|
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.5 | 4 | اسانس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 5 | آنزیمهای کبدی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | اشریشیاکلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 5 | ریخت شناسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 6 | نمونه گیری گیبس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | توالی یابی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | فراسنجههای ژنتیکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | قابلیت هضم ایلئومی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | منی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | ویژگیهای لاشه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.6 | 5 | فعالیت آنزیمی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.56 | 9 | مصرف خوراک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | بافت شناسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.29 | 7 | جوجهی گوشتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.29 | 7 | مالون دی آلدئید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | بازده لاشه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | جوجة گوشتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | درشت نی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | سیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | گاو شیری هلشتاین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.2 | 5 | پروتئین میکروبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.17 | 6 | فراسنجههای تخمیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.17 | 6 | متان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.12 | 8 | تخمیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.12 | 8 | خروس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.11 | 9 | بلدرچین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.1 | 10 | بیان ژن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 10 | آنتی اکسیدان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 4 | ارتفاع پرز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 4 | رزماری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 8 | رقیق کننده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 4 | سلنیوم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 5 | کاه گندم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.95 | 20 | اسپرم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.88 | 16 | پاسخ ایمنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.83 | 6 | انجماد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.83 | 18 | ایمنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.8 | 5 | آبستنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.8 | 5 | مرغ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 8 | بره پرواری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 8 | زرده تخم مرغ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | سین بیوتیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | وضعیت آنتی اکسیدانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | اسیدهای چرب فرار | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | بز مرخز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | تخمیر شکمبه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | ریخت شناسی روده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | نشانگر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.56 | 9 | جمعیت میکروبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 6 | انرژی قابل سوخت و ساز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 8 | ضریب تبدیل غذایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | عملکرد تولید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | کلسیم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 5 | برههای پرواری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.33 | 12 | باروری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.33 | 6 | سبوس گندم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.33 | 6 | گلوتاتیون پراکسیداز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.29 | 7 | نیتروژن آمونیاکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | آویشن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | بتائین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | بهره وری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | سیلاژ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | همبستگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | پلت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | تفاله دانه انار | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | ورم پستان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 15 | وزن بدن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | پودر سیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.1 | 10 | عملکرد تولیدی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.08 | 12 | کیفیت گوشت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 7 | آرژنین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | مرزه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | مرغ گوشتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 6 | پارامتر ژنتیکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.89 | 18 | تنش گرمایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.86 | 7 | صفات لاشه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.86 | 7 | میش | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.83 | 6 | یونجه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.82 | 22 | سیستم ایمنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.8 | 5 | ال-کارنیتین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.79 | 42 | بلدرچین ژاپنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.76 | 17 | تانن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | اسیدهای چرب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 12 | افزایش وزن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | تستوسترون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | خرفه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | محصول فرعی پسته | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | همخونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 28 | وراثت پذیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | کیفیت اسپرم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | گوساله | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | گوسفند مغانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | گوسفند کردی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.71 | 14 | متابولیتهای خونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.71 | 14 | گوارش پذیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.65 | 43 | گاو شیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.62 | 21 | عملکرد رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | تجزیه پذیری شکمبهای | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 10 | فراسنجههای خون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.57 | 7 | مولتی آنزیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.52 | 25 | پروبیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | خوراک مصرفی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 8 | زنده مانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | مرغهای تخمگذار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 6 | هتروزیگوسیتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 6 | هورمونهای تیروئیدی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.49 | 47 | فراسنجههای خونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.44 | 16 | انرژی قابل متابولیسم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.42 | 12 | ویتامین E | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | زنبورعسل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | نرخ آبستنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.38 | 8 | کلسترول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.36 | 55 | قابلیت هضم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 6 | موننسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 9 | گاو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.29 | 14 | بز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | ریزماهواره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | سن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | فراسنجههای شکمبه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | میکروفلور | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | هورمون رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 8 | پری بیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.24 | 17 | آنتی بیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | QTL | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | آفلاتوکسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | اسانس آویشن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | تیتر آنتی بادی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | صفات کیفی تخم مرغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | مدل دام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.17 | 6 | روند فنوتیپی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.17 | 6 | شیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.13 | 38 | تولید گاز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.12 | 8 | روی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.1 | 10 | صفات رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.08 | 36 | گوسفند | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 18 | آسیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | اسید چرب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | تغذیه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 9 | جوجه درآوری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | سیدر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 6 | پاسخهای ایمنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | پروتوزوآ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | کنجاله کانولا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | گاوشیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 7 | گاوهای شیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 7 | گلوکز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | گوساله پرواری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.98 | 185 | جوجه گوشتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.94 | 16 | تنوع ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.88 | 8 | مرغهای تخم گذار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.87 | 237 | عملکرد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.83 | 23 | پروتئین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | بره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | ترئونین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | تلقیح مصنوعی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | تولید مثل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | چندشکلی تک نوکلئوتیدی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.78 | 9 | مرغ بومی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | آزمون تولید گاز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | اسیدهای آمینه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | برون تنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | شبکه عصبی مصنوعی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | منحنی رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | نعناع | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | پودر ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.73 | 15 | روغن ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.73 | 11 | گاومیش | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.72 | 18 | پروتئین خام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.71 | 7 | مرغان بومی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.71 | 7 | گاو شیرده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.7 | 94 | جوجههای گوشتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 6 | نشاسته | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | تفاله انگور | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | تولیدمثل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | صفات تولید شیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | محدودیت غذایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | مرغان تخم گذار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | نشانگر ریزماهواره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | گیاهان دارویی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.56 | 9 | هلشتاین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.55 | 11 | مورفولوژی روده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.52 | 29 | تجزیه پذیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 8 | ارزش غذایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 6 | اندازه ذرات | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | بره بلوچی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | دوره خشکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 6 | مرغ تخمگذار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | وزن تخم مرغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.46 | 13 | کنجاله سویا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.43 | 7 | روغن سویا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.38 | 8 | گوسفند افشاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.36 | 14 | ترکیب شیمیایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.35 | 17 | رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 6 | اسید آمینه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.29 | 17 | چندشکلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.26 | 27 | خصوصیات لاشه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | ارزش اصلاحی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | اولتراسونوگرافی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | سلنیوم آلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | صفات اقتصادی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | پرتو گاما | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | گوسفند لری بختیاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 5 | عملکرد تولیدمثلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.17 | 6 | صفات تولید مثلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.17 | 6 | فولیکول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.12 | 16 | کیفیت تخم مرغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | آمیختهگری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | توابع ریاضی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | مواد معدنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | مکمل ویتامینی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | واحد هاو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.94 | 18 | گندم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.92 | 40 | گاو هلشتاین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.88 | 8 | همبستگی ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.88 | 8 | چربی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.86 | 7 | ترکیبات شیمیایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.86 | 7 | تولید تخم مرغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 5 | اهداف اصلاحی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 10 | متیونین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.79 | 28 | تولید شیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | اکسید روی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | سنتز پروتئین میکروبی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | گوسفند زل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.71 | 24 | پارامترهای ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.71 | 7 | گوسفند قزل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.67 | 6 | انرژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.64 | 11 | ذرت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.62 | 16 | لاشه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 20 | آنزیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | روزهای باز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | رگرسیون تصادفی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | منحنی شیردهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | کنجاله پنبه دانه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.55 | 20 | مرغ تخم گذار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 6 | CNCPS | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | ارزیابی ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 6 | دانه جو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 6 | دانه ذرت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 6 | زنبور عسل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 8 | لیزین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | پودر ضایعات کشتارگاهی طیور | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 8 | کیسههای نایلونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.38 | 8 | مدل حیوانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.33 | 9 | PCR-RFLP | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.33 | 6 | عملکرد پروار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.33 | 9 | چند شکلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.31 | 16 | روند ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.3 | 10 | گوسفند بلوچی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | روند ژنتیکی و فنوتیپی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.2 | 5 | عمل آوری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.2 | 5 | پروتئین قابل متابولیسم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.17 | 6 | PCR-SSCP | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.17 | 6 | دوره انتقال | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 5 | ایران | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 8 | تریتیکاله | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 17 | جو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | فعالیت جویدن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 9 | فیتاز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 5 | هلشتاین ایران | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | کیفیت لاشه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.92 | 12 | صفات تولیدی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.9 | 10 | اوره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.83 | 6 | ترکیبات شیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.83 | 6 | پلی اتیلن گلیکول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | جنس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | عملکرد شیردهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.73 | 15 | متابولیتهای خون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 5 | گوساله نر هلشتاین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 5 | یونجه خشک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | انرژی متابولیسمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | صفات تخم مرغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.29 | 7 | تولید و ترکیب شیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 4 | فرآوری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.22 | 9 | گاوهای هلشتاین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | عوامل محیطی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | ویتامین C | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.75 | 4 | ترکیب شیر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.75 | 4 | ترکیب لاشه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | هتروزایگوسیتی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | الیاف موثر فیزیکی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.22 | 9 | کنجاله کلزا | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.8 | 5 | کرم ابریشم | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.8 | 5 | گاوهای شیرده | 




